Takeshi Saji Blue Steel Nóż Santoku ręcznie kuty 18 cm

A może skusisz się na te produkty?

Opis produktu

Takeshi Saji Blue Steel Nóż kuchenny Santoku ręcznie kuty 18 cm Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia. Dane techniczne: Ostrze - 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi  Rękojeść - czarno-szara micarta Twardość - 61 +/- 1 HRC  Długość całkowita - 30,5 cm Długość ostrza - 18 cm Szerokość klingi - 4,5 cm Grubość klingi - 2,3 mm Sposób ostrzenia - dwustronny Waga - ok. 227 g

Parametry produktu

Kod produktu
HK-HD-134
Kod EAN
HD-134
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Produkty Mistrz Takeshi Saji
  • Inne Noże specjalistyczne

Opinie o produkcie

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.