Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2

Opis produktu

Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm R-2 Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia. Dane techniczne: Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2 Rękojeść - kość bycza Twardość - 63 HRC +/- 1 Długość całkowita - 30,1 cm Długość ostrza - 18 cm Szerokość klingi - 5 cm Grubość klingi - ok. 2,2 mm Waga - ok. 205 g

Parametry produktu

Kod produktu
HK-H-R2D-SA-180WBB
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Produkty Mistrz Takeshi Saji
  • Inne Noże specjalistyczne

Opinie o produkcie

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.