VG-10 Micarta white, Nóż Santoku 17cm

A może skusisz się na te produkty?

Opis produktu

Nóż kuchenny Santoku 17 cm Tojiro Hand Made White Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Ręcznie wykonany, dwustronnie ostrzony nóż kuchenny o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony m.in. do krojenia mięsa, warzyw i ryb. Posiada ekstremalnie wytrzymałą klingę, w której twardy rdzeń (VG-10) okuto 63 warstwami wysoko i niskowęglowej stali nierdzewnej. Dane techniczne: Ostrze - rdzeń VG-10, 63 warstwy Rękojeść - micarta, mosiądz Twardość - 60 +/- 1 Długość całkowita - 29,5 cm Długość ostrza - 17 cm Szerokość klingi - 4,8 cm Grubość klingi - 2,9 mm Sposób ostrzenia - dwustronny Waga - 212 g

Parametry produktu

Producent
Kod produktu
HK-W3/SA170-V63R
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Produkty Tojiro
  • Inne Noże specjalistyczne

Opinie o produkcie

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.