Opinia o produkcie Nóż do filetowania mięsa 14 cm Maestro Tarrerias Bonjean

A może skusisz się na te produkty?

Opis produktu

Nóż o cienkich i długich końcach francuskiej marki Tarrerias Bonjean przeznaczony do filetowania oraz trybowania mięsa. Doceniany przede wszystkim przez rzeźników oraz profesjonalnych kucharzy. Jest przydatny podczas oddzielania mięsa od tłuszczu, żył a także kości. Nadaje się nawet do tak precyzyjnej pracy, jak trybowanie kości z drobiu.

Rękojeść noża została wykonana z wysokiej jakości polimeru. Specjalnie dopracowany kształt sprawia, że nóż pewnie leży w dłoni, co zapewnia wygodę i bezpieczeństwo.

Każdy z noży ma unikalny numer serii, który można zarejestrować na stronie producenta.

Parametry produktu

Producent
Kod produktu
TB-10424276
Kolekcja
Maestro
Długość
14 cm
Możliwość mycia w zmywarce
tak
Gwarancja
24 miesiące

Zobacz również

  • Inne Noże do mięsa

Opinie o produkcie

Dodaj swoją opinię

 

Określ swój stopień zadowolenia z produktu klikając na gwiazdki.